Coronavirus covid-19 information

KFUM Örebro Dans vill uppmana dig till ett strikt förhållningssätt med anledning av coronaviruset. Folkhälsomyndigheten bedömer att risken är mycket hög för smittspridning av det nya coronaviruset. I nuläget vet vi att det sprids i nära kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. De allra flesta som smittas blir lindrigt sjuka med luftvägssymtom som går över av sig själva. Vi uppmanar er att följa folkhälsomyndighetens uppmaningar för att minimera smittspridning. Vi är många som vistas i våra lokaler och därför behöver vi visa extra stor hänsyn till varandra.

Så stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar sjukdomssymptom (snuva,hosta,feber).

Dansverksamheten kommer att fortsätta tillsvidare, och vi följer de direktiv vi fått  från huvudföreningen KFUM Örebro samt Tegelbruket. Om det blir aktuellt att pausa verksamheten kommer ett mail gå ut med information kring detta.

Från och med onsdag 18/3 08.00 och tills nytt besked kommer har Tegelbruket enbart öppet för TB1625 och organiserad verksamhet måndag-torsdag 17-22 samt fredag 17-23.

Detta är en åtgärd för att göra vad vi kan för att minska smittspridningen på Tegelbruket. I övrigt är alla större evenemang etc. inställda i huset framöver, och vi strävar efter att minska ned på antalet större sammankomster.  Medan ert barn dansar önskar vi att ni tar en promenad.

Vänliga hälsningar Styrelsen KFUM Dans


Dansen tar uppehåll på påsklovet 7/4-13/4 

 

Frågor?

Eventuella frågor skickar ni till dans@kfumorebro.org
Då vi är en ideell förening har vi ibland inte möjlighet att svara direkt på era mail, vi tackar för förståelsen och svarar så fort vi har möjlighet.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.